Polypropylénové vlákna do betónu 19 mm výstuž 900 g

Kód: POLYP.19
VÝPREDAJ PRIPRAVENÉ NA EXPEDÍCIU
Značka: PRODOMOS line
6,20 € / bal 5,17 € bez DPH
Skladom

Je vhodná do mált, omietok, poterov, tmelov, asfaltov a živočíšnych zmesí. Použitie týchto vlákien je obmedzenie porúch a zamedzenie vzniku trhlín od plastického zmršťovania a sadanie. Vlákna dodávame v balení po 0,9 kg, ktoré sa najčastejšie dávkujú do pojazdné miešače alebo miešačky.

Detailné informácie

Podrobný popis

Polypropylénové vlákna do betónu


Výstuž do betónu sa používa pre obmedzenie porúch, zamedzenie trhlín od zmršťovania a sadanie - v štádiu tuhnutia a tvrdnutia.
Prísada do betónu je vhodná do mált, omietok, poterov, tmelov, asfaltov a živočíšnych zmesí.
Vlákna dodávame v balení po 0,9 kg, ktoré sa najčastejšie dávkujú do pojazdné miešače alebo miešačky.

Dôvodom použitia týchto vlákien je obmedzenie porúch a zamedzenie vzniku trhlín od plastického zmršťovania a sadanie.
Pridanie vlákna do betónu alebo malty spôsobí: radikálny odstránenie zmršťovacích trhlín na povrchu betónu a v celom jeho objeme, vnútorný ošetrenie vlásočnicových trhlín.
Ďalej zvýšenie pevnostných parametrov betónu (malty), zvýšenie pevnosti a odolnosti betónu (malty) proti mrazu, zvýšenie odolnosti proti oderu a brúsenie.

Vlákna polypropylénová s dĺžkou 19mm sa pridáva v množstve 0,9 kg na 1m3 betónu alebo malty.
Vlákna pridávame do betónovej zmesi po pridaní kameniva a pred pridaním cementu, vody a tekuté prísady do domiešavačov a miešačiek.
Miešanie niekoľko minút betónovej hmoty spôsobí rovnomerné rozloženie vlákien.
Pridanie vlákna nevyžaduje dodatočné ošetrenie okrem tých, ktoré vyžaduje EU5standard.
Pri použití vlákna musí byť dodržaný technologický postup miešania zmesi - cca 5 minút.

Dodatočné parametre

Kategória: Výstuž do betónu
Balenie: 0,9 kg
Dávkovanie: 0,9kg na 1m3 betónu alebo malty
Dĺžka vlákna: 19 mm
Počet v balení: 1 bal
Typ: Vlákna do betónu
VÝPREDAJ: Iba do vypredania zásob!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: